Lid worden

Wil jij meer uit je studententijd halen? Is er meer dan alleen bier en studie voor jou? Dan is N.S.U. de vereniging voor jou!

Als je geïnteresseerd in een lidmaatschap bij N.S.U. voor verenigingsjaar 2018-2019 dan is het aan de einde van de zomer weer mogelijk  om lid te worden bij onze vereniging. Je dient je dan aan te melden als aspirant-lid tijdens de Utrechtse Introductie Tijd van 13 t/m 17 augustus 2018. Je kunt van maandag 13 tot en met donderdag 16 augustus tussen 10.00 en 23.00 uur langskomen op De Sociëteit op Boothstraat 10 te Utrecht.

Let op, want vrijdag 17 augustus is aanmelden niet meer mogelijk.

We hopen je komend jaar te mogen verwelkomen bij onze prachtige vereniging. Bij vragen kun je mailen naar info@nsutrecht.nl. We zien elkaar snel.

Een overzicht van alle activiteiten van N.S.U. tijdens de UIT en informatie over een rondleiding door de Sociëteit vind je op uit.nsutrecht.nl

Voorwaarden om lid te worden

  • Je woont en/of studeert komend jaar (2018-2019) in Utrecht
  • Volledige beschikbaarheid tijdens de noviciaatsweek van maandag 20 t/m zaterdag 25 augustus
  • Volledige beschikbaarheid tijdens het eerste dispuutsweekend van vrijdag(avond) 21 t/m zondag 23 september
  • Hiernaast wordt het aangeraden alle dinsdag- en donderdagavonden in de tussenliggende weken vrij te houden; op deze avonden maak je kennis met de vereniging.

Afhankelijk van het aantal plaatsen dat N.S.U. voor verenigingsjaar 2018-2019 kan bieden en het aantal aanmeldingen, vindt er een loting plaats onder de aanmeldingen. Op vrijdagmiddag 17 augustus zul je hierom uitsluitsel krijgen over je inschrijving.

Verder lezen

Informatiefolder

infofolder

Download

Voor vragen over het lidmaatschap en de aanmelding kun je contact zoeken met de Ab Actis via abactis@nsutrecht.nl