Advertentiemogelijkheden

Binnen N.S.U. zijn er verschillende advertentiemogelijkheden waarin uw bedrijf of organisatie zich kan laten zien en u gericht per periode met verschillende media kunt adverteren. Neem direct contact op met onze acquisiteurs.

Website

De website van N.S.U. trekt een hoog aantal bezoekers. Leden gebruiken de website onder andere om zich in een exclusief ledengedeelte op te geven voor activiteiten, contactgegevens van andere leden op te zoeken en artikelen te lezen. Uw bedrijf of organisatie kan een banner op de website plaatsen.

Facebook en LinkedIn

In overeenstemming met de huidige communicatie via social media speelt Facebook ook binnen N.S.U. een enorm grote rol. In onze zeer actieve N.S.U. Facebookgroep met ruim 1.200 leden en oudleden worden vaak nieuwe dingen gedeeld. Uw kunt hier adverteren en zo deze doelgroep makkelijk bereiken. In de LinkedIn worden dingen van meer carrière-gerichte aard gedeeld, hier kan ook uw advertentie komen.

Sociëteit

Centraal gelegen in de stad ligt de Sociëteit der N.S.U. op Boothstraat 10. Als kloppend hart van de vereniging faciliteert het pand dagelijks activiteiten voor de vereniging en haar huurders. In de Sociëteit zijn er diverse mogelijkheden om te adverteren, onder andere door middel van posters en flyers.

Almanak

Eenmaal per jaar wordt onder de leden de almanak uitgereikt. Het boek bevat alle informatie over de vereniging en is daarom een veelgebruikt naslagwerk, maar dient ook regelmatig tot nostalgisch vermaak. Door de centrale plek in de vereniging is de almanak uiterst geschikt om uw advertentie te plaatsen.

Activiteiten

Als studentenvereniging organiseert N.S.U uiteraard een groot scala aan activiteiten door het jaar heen. Tijdens deze activiteiten zijn er volop mogelijkheden om te adverteren, waarbij u kunt denken aan posters en flyers, kleding, filmpjes en e-mail. Een greep uit deze activiteiten:

  • Gala: jaarlijks groot opgezet gala voor alle leden op een externe locatie
  • Dies: feestelijke week ter ere van de verjaardag van de vereniging
  • UIT-week: introductieweek met diverse activiteiten voor aanstaande studenten in augustus

Onze sponsoren