LHBTIQ+ genootschap

LHBTIQ+ genootschap

Ben je deel van de LHBTIQ+ gemeenschap, twijfel je over je geaardheid of gender, ben je uit de kast of zit je er juist in, dan wil N.S.U. een plek zijn waar je je welkom voelt. N.S.U. wil een inclusieve vereniging zijn waar er voor iedereen ruimte is om zichzelf te zijn en dat ook samen met anderen te ontdekken. Daarom is er een LHBTIQ+ genootschap dat eens in de 6 weken samenkomt om gezellig samen te eten, te borrelen en te praten over thema’s binnen de LHBTIQ+ gemeenschap. Iedereen is van harte welkom, dus schroom niet om contact op te nemen met Stefan. 

Hey hallo mooi mens! Mijn naam is Stefan en ben nu 4e jaars bij N.S.U. en voorzitter van het LHBTIQ+ genootschap der N.S.U: NaviGAYtors.

Levend als kind van Jezus en omgaan met een seksualiteit die mij erg veel bezighoud en ik nogsteeds onwijs lastig vind, kan vaak moeilijk maar ook een plek van vreugde zijn. Wij willen een plek zijn voor jou, waar je beide kunt delen en ervaren. Een plek waar je met mensen kunt praten die misschien al wat verder zijn in haar/zijn/diens proces en je opweg kunnen helpen om in het samen zijn jezelf te ontdekken en te groeien. 

Mijn hoop voor jou is dat je hart rust mag vinden, en je vervuld mag worden met vreugde die onze God jou overvloedig wilt geven. Geen uitzondering, maar overvloedig jij! Samen staan we sterker, dus wees welkom. Er is op jou gerekend. 

Stefan Jansen van Rensburg
(06-20102291)


Onze sponsoren