Word lid!

Wil jij meer uit je studententijd halen en zoek je een christelijke vereniging met vriendschappen, borrels en diepgang? Dan is N.S.U. de vereniging voor jou! Eind van de zomer is het mogelijk om je in te schrijven voor jouw lidmaatschap bij N.S.U. voor het verenigingsjaar 2022-2023.

Helaas zijn de inschrijvingen voor de Navigators Open Weken gesloten door grote interesse, maar we nodigen je van harte uit bij ons langs te komen tijdens de UIT-week. Tot dan!


Je dient je definitief aan te melden tijdens de Utrechtse Introductie Tijd (de UIT-week) op De Sociëteit te Boothstraat 10.

Voorwaarden om lid te worden:

· Je woont en/of studeert komend jaar (2022-2023) in Utrecht

· Volledige beschikbaarheid tijdens het noviciaat (22 t/m 27 augustus)

· Volledige beschikbaarheid tijdens het eerste dispuutsweekend (23 t/m 25 september)

· Afhankelijk van het aantal plaatsen dat N.S.U. voor verenigingsjaar 2022-2023 kan bieden en het aantal aanmeldingen, kan er een loting plaatsvinden onder de aanmeldingen. Op vrijdag 19 augustus zul je uitsluitsel krijgen over je inschrijving.

We hopen je komend jaar te mogen verwelkomen bij onze prachtige vereniging. Voor vragen over het lidmaatschap en de aanmelding kun je contact zoeken met de Ab Actis via abactis@nsutrecht.nl of info@nsutrecht.nl. We zien elkaar hopelijk snel!

*Disclaimer: de verstrekte gegevens worden zorgvuldig bewaard en enkel ingezien door betrokkenen. Indien gegevensverstrekker aangeeft geen lid meer te willen worden, worden zijn/haar gegevens terstond verwijderd. Voor meer informatie, zie onze privacyverklaring


Screenshot_2020-05-12_at_12.59.05.png
Klik op de afbeelding voor de volledige flyer

Onze sponsoren