Word lid!

In verband met het coronavirus zullen dit jaar de inschrijvingen anders verlopen dan normaal. Op deze pagina vind je meer informatie over hoe dit proces in zijn werk gaat. Ben je van plan lid te worden, of ben je geïnteresseerd, lees het volgende dan goed door!

Wil jij meer uit je studententijd halen en zoek je een christelijke vereniging met vriendschappen, borrels en diepgang? Dan is N.S.U. de vereniging voor jou! Eind van de zomer is het mogelijk om je in te schrijven voor jouw lidmaatschap bij N.S.U. voor het verenigingsjaar 2021-2022.

Je dient je definitief aan te melden tijdens de Utrechtse Introductie Tijd (de UIT-week) op De Sociëteit of via digitale wegen.

Voorwaarden om lid te worden

  • Je woont en/of studeert komend jaar (2021-2022) in Utrecht
  • Volledige beschikbaarheid tijdens het noviciaat (23 t/m 27 augustus)
  • Volledige beschikbaarheid tijdens het eerste dispuutsweekend (24 t/m 26 september)
  • Afhankelijk van het aantal plaatsen dat N.S.U. voor verenigingsjaar 2021-2022 kan bieden en het aantal aanmeldingen, kan er een loting plaatsvinden onder de aanmeldingen. Op vrijdag 20 augustus zul je uitsluitsel krijgen over je inschrijving.

Nu de maatregelen meer en meer lijken te versoepelen, hebben wij de mogelijkheid gekregen om op basis van de richtlijnen van het RIVM de kennismakingstijd in te kunnen richten. Uiteraard staat de veiligheid voorop en waarborgen wij te allen tijde dat aan de richtlijnen wordt voldaan. Hier hoef je je dus geen zorgen over te maken!

We hopen je komend jaar te mogen verwelkomen bij onze prachtige vereniging. Voor vragen over het lidmaatschap en de aanmelding kun je contact zoeken met de Ab Actis via info@nsutrecht.nl. We zien elkaar hopelijk snel!

*Disclaimer: de verstrekte gegevens worden zorgvuldig bewaard en enkel ingezien door betrokkenen. Indien gegevensverstrekker aangeeft geen lid meer te willen worden, worden zijn/haar gegevens terstond verwijderd. Voor meer informatie, zie onze privacyverklaring

Screenshot_2020-05-12_at_12.59.05.png
Klik op de afbeelding voor de volledige flyer

Onze sponsoren