Navigators Studentenvereniging Utrecht

Navigators Studentenvereniging Utrecht (N.S.U.) is de grootste christelijke studentenvereniging van Nederland. Gelegen in het hart van ons land, Utrecht. Met ruim 500 leden behoort N.S.U. tot de vijf grootste studentenverenigingen van Utrecht. In de vereniging staat het motto ‘Christus kennen en Hem bekendmaken’ centraal. N.S.U. is niet gebonden aan een bepaald kerkgenootschap, waardoor er een grote verscheidenheid is van vele verschillende (kerkelijke) achtergronden van de leden.

Lees meer

Lid worden? 

In verband met het coronavirus zullen dit jaar de inschrijvingen anders verlopen dan normaal. Op deze pagina vind je meer informatie over hoe dit proces in zijn werk gaat. Ben je van plan lid te worden, of ben je geïnteresseerd, lees dit dan goed door!

Wil jij meer uit je studententijd halen en zoek je een christelijke vereniging met vriendschappen, borrels en diepgang? Dan is N.S.U. de vereniging voor jou! Eind van de zomer is het mogelijk om je in te schrijven voor jouw lidmaatschap bij N.S.U. voor het verenigingsjaar 2021-2022.

Lees meer of klik hieronder om gelijk naar het aanmeldformulier te gaan. Wil je een keer langskomen bij ons in de UIT-week? Klik dan ook hieronder! Onze sponsoren