Navigators Studentenvereniging Utrecht

Navigators Studentenvereniging Utrecht (N.S.U.) is de grootste christelijke studentenvereniging van Nederland. Gelegen in het hart van ons land, Utrecht. Met ruim 500 leden behoort N.S.U. tot de vijf grootste studentenverenigingen van Utrecht. In de vereniging staat het motto ‘Christus kennen en Hem bekendmaken’ centraal. N.S.U. is niet gebonden aan een bepaald kerkgenootschap, waardoor er een grote verscheidenheid is van vele verschillende (kerkelijke) achtergronden van de leden.

Lees meer

Lid worden? 

Wil jij meer uit je studententijd halen en zoek je een christelijke vereniging met vriendschappen, borrels en diepgang? Dan is N.S.U. de vereniging voor jou! 

Tijdens de Navigators Open Week (10 t/m 14 juni) is het mogelijk sfeer te komen proeven bij dispuutsavonden, en daarna is het in de Utrechtse Introductie Tijd (12 t/m 15 augustus 2024) mogelijk nog breder kennis te maken met N.S.U. en je aan te melden voor jouw lidmaatschap bij onze vereniging voor 2024-2025. Kom in de UIT-week naar onze activiteiten en feesten en loop binnen in De Sociëteit te Boothstraat 10 om je in te schrijven!

Lees meer...

Onze sponsoren