Wat biedt N.S.U.

Navigators Studentenvereniging Utrecht is een bruisende vereniging die studenten te kans biedt te leren wie ze zijn, wat zij kunnen betekenen voor hun omgeving en wat hun plek is in de maatschappij en het Koninkrijk van God.

Disputen

N.S.U. is opgedeeld in disputen, die elk een eigen visie hebben en ongeveer twintig leden tellen. Elke dinsdag of elke donderdag komt het dispuut samen; de leden eten gezamenlijk en ondernemen activiteiten met elkaar, gericht op een bepaald (christelijk) thema of op gezelligheid. Het dispuut is opgedeeld in kringen van ongeveer vijf personen per kring. Elke twee weken verenigt de kring zich, om de Bijbel in de duiken en uit te vinden wat Gods plan is.

Verenigingsbreed

Ook verenigingsbreed vinden vele activiteiten plaats. Zo is er elke dinsdag- en donderdagavond een borrel in De Sociëteit (welkom!), wordt er één keer in de maand op woensdag samen gegeten, worden er lezingen en cursussen georganiseerd, vinden vieringen plaats waarin de vereniging Gods aanwezigheid zoekt, wordt er vergaderd op de Algemene Ledenvergadering, genieten de leden van een gala-avond en een dies…

N.S.U. biedt verdieping en gezelligheid. Meer weten, of een keer langskomen? Mail naar info@nsutrecht.nl.

Download de informatiefolder

infofolder