Word lid!

Wil jij meer uit je studententijd halen en zoek je een christelijke vereniging met vriendschappen, borrels en diepgang? Dan is N.S.U. de vereniging voor jou! Eind van de zomer is het mogelijk om je in te schrijven voor jouw lidmaatschap bij N.S.U. voor het verenigingsjaar 2022-2023.

Wil je een keertje langslopen? Dat kan! Op dinsdag 14 en donderdag 16 juni 2022 organiseren wij de Navigators Open Week, waarbij je een avond langsloopt bij een dispuut om te onderzoeken of een lidmaatschap bij N.S.U. iets voor jou is. Schrijf je hier in!


Je dient je definitief aan te melden tijdens de Utrechtse Introductie Tijd (de UIT-week) op onze De Sociëteit te Boothstraat 10.

Voorwaarden om lid te worden:

· Je woont en/of studeert komend jaar (2022-2023) in Utrecht

· Volledige beschikbaarheid tijdens het noviciaat (22 t/m 26 augustus)

· Volledige beschikbaarheid tijdens het eerste dispuutsweekend (23 t/m 25 september)

· Afhankelijk van het aantal plaatsen dat N.S.U. voor verenigingsjaar 2021-2022 kan bieden en het aantal aanmeldingen, kan er een loting plaatsvinden onder de aanmeldingen. Op vrijdag 20 augustus zul je uitsluitsel krijgen over je inschrijving.

We hopen je komend jaar te mogen verwelkomen bij onze prachtige vereniging. Voor vragen over het lidmaatschap en de aanmelding kun je contact zoeken met de Ab Actis via abactis@nsutrecht.nl of info@nsutrecht.nl. We zien elkaar hopelijk snel!

*Disclaimer: de verstrekte gegevens worden zorgvuldig bewaard en enkel ingezien door betrokkenen. Indien gegevensverstrekker aangeeft geen lid meer te willen worden, worden zijn/haar gegevens terstond verwijderd. Voor meer informatie, zie onze privacyverklaring


Screenshot_2020-05-12_at_12.59.05.png
Klik op de afbeelding voor de volledige flyer

Onze sponsoren